Electrotechniek

Of het nu gaat om de verbouwing van uw woonhuis of om een complete elektrische installatie voor uw nieuw te bouwen bedrijfspand. Bij Techcore houden we ons dagelijks bezig met het aanleggen van elektrotechnische installaties.

Huisinstallaties
De elektrische installatie van een woonhuis is in de tegenwoordige tijd veel meer dan zomaar wat stopcontacten. Daarom is het verstandig dat u er voor kiest om hier samen met een erkende installateur als Techcore naar te kijken. Zo kunt u er op vertrouwen dat u een installatie krijgt die voldoet aan uw wensen en die ook vakkundig wordt aangelegd. Techcore verzorgt het gehele traject tot en met de oplevering. En ook daarna staan we voor u klaar. Of het nu een aanbouw, verbouwing of nieuwbouw betreft; iedere installatie behandelen wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Utiliteit
Utiliteit betekent niet meer en niet minder dan een indicatie om aan te geven hoeveel nut iets heeft. Bij Techcore hebben we jarenlange ervaring in het aanleggen van elektrische installaties. Geen onnodige poespas, maar functioneel en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Toegespitst op uw specifieke situatie. Een werkplaats bomvol met elektronische apparaten vergt een uiterst secure architectuur van uw elektrotechnische installatie. Bij Techcore zijn we altijd up-to-date gecertificeerd, zodat we u altijd kunnen helpen volgens de geldende normen en uw installatie doet wat ze moet doen.
 
Verlichting
Een belangrijk item voor met name bedrijfspanden is de verlichting. Overal is de juiste lichtsterkte nodig, maar ook energiebesparing behoort de vereiste aandacht te hebben. Techcore kan u hierin begeleiden en adviseren en dit alles installeren.
 
Netwerken
Ook voor uw (bekabelde) datanetwerken bent u bij Techcore aan het juiste adres. Wij kunnen dit geheel voor u verzorgen of meenemen bij de elektrische installatie.

Reclameverlichting
U wilt graag gezien worden met uw bedrijf. Terecht! Zichtbaarheid is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Of het nu gaat om de verlichting van het buitenterrein of het belichten van uw reclame. Bij Techcore kunt u terecht voor een breed scala aan armaturen. Wij zorgen dat u gezien wordt!

Contactgegevens

Techcore Electrotechniek
Lijsenhof 37
5306 CE Brakel

info@techcore.nl
Tel: 0418-670412

Schuiven naar boven