Elektrotechniek


Of het nu gaat om de verbouwing van uw woonhuis of om een complete elektrische installatie voor uw nieuw te bouwen bedrijfspand. Bij Techcore Electrotechniek B.V. houden we ons dagelijks bezig met het aanleggen van elektrotechnische installaties.

Huisinstallaties
De elektrische installatie van een woonhuis is in de tegenwoordige tijd veel meer dan zomaar wat stopcontacten. Daarom is het verstandig dat u er voor kiest om hier samen met een erkende installateur zoals Techcore Electrotechniek B.V. naar te kijken. Zo kunt u er op vertrouwen dat u een installatie krijgt die voldoet aan uw wensen en die ook vakkundig wordt aangelegd. Techcore Electrotechniek B.V. verzorgt het gehele traject, van het begin tot en met de oplevering. Ook daarna staan we voor u klaar. Of het nu een aanbouw, verbouwing of nieuwbouw betreft; iedere installatie behandelen wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Utiliteit
Utiliteit betekent niet meer en niet minder dan een indicatie om aan te geven hoeveel nut iets heeft. Bij Techcore Electrotechniek B.V. hebben we jarenlange ervaring in het aanleggen van elektrische installaties. Geen onnodige poespas, maar functioneel en kwalitatief hoogwaardig materiaal, toegespitst op uw specifieke situatie. Een werkplaats bomvol met elektronische apparaten vergt een uiterst secure architectuur van uw elektrotechnische installatie. Bij Techcore Electrotechniek B.V. zijn we altijd up-to-date gecertificeerd, zodat we u altijd kunnen helpen volgens de geldende normen en uw installatie doet wat ze moet doen.

Verlichting
Een belangrijk item voor met name bedrijfspanden is de verlichting. Overal is de juiste lichtsterkte nodig, maar ook energiebesparing behoort de vereiste aandacht te krijgen. Techcore Electrotechniek B.V. kan u hierin begeleiden en adviseren en dit alles installeren.


Netwerken
Ook voor uw (bekabelde) datanetwerken bent u bij Techcore Electrotechniek B.V. aan het juiste adres. Wij kunnen dit geheel voor u verzorgen of meenemen bij de elektrische installatie.


Reclameverlichting
U wilt graag gezien worden met uw bedrijf. Terecht! Zichtbaarheid is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Of het nu gaat om de verlichting van het buitenterrein of het belichten van uw reclame. Bij Techcore Electrotechniek B.V. kunt u terecht voor een breed scala aan armaturen. Wij zorgen dat u gezien wordt!


Domotica
Hoe fijn is het als je omgeving zich aanpast aan jou? Met één druk op één knop wordt de verlichting gedempt, de zonwering gaat naar beneden en de home cinema wordt aangezet. Of wanneer je weg gaat en je maar op één knop hoeft te drukken om alle verlichting in het huis uit te schakelen. Of altijd automatisch een juiste kamertemperatuur. Lijkt u dit niet heerlijk?

Domotica kun je zien als een soort woningautomatisering. Door verschillende functies en technieken aan elkaar te koppelen, krijg je een 'slim' huis. Dit ziet er voor iedereen anders uit, daarom gaan we graag met u hierover in gesprek en delen we graag onze ideeën met u, over hoe we dit in uw huis op uw wensen kunt toepasssen.

 

Contactgegevens

Techcore Electrotechniek
Lijsenhof 37
5306 CE Brakel

info@techcore.nl
Tel: 0418-670412

Schuiven naar boven