LED verlichting voor woonhuizen, kantoren en bedrijfsgebouwen


Wilt u ook besparen op uw energierekening? Laat Techcore Electrotechniek B.V. u dan adviseren op het gebied van LED verlichting. Hierdoor kunt u besparingen realiseren tot 80 % welke vanaf 3 jaar terug te verdienen zijn.

Vervangen van bestaande verlichting
Het vervangen van uw bestaande verlichting kan eenvoudig en snel uitgevoerd worden. Wanneer u TL verlichting hebt kan dit één op één vervangen worden door LED buizen. Deze zijn snel te vervangen waardoor u direct begint met besparen. Hierdoor hebt u geen last meer van knipperende TL buizen wanneer deze kapot zijn. Ook zijn LED buizen direct aan, zelfs bij lage temperaturen zodat u direct verlichting hebt.

Bewegingssensoren
In kantoren kan veel bespaard worden op de energiekosten van verlichting. De verlichting wordt meestal 's morgen ingeschakeld en aan het einde van de werkdag uitgeschakeld. Hierdoor gaat er veel energie verloren. Hiervoor zijn diverse oplossingen beschikbaar zodat de verlichting efficiënt geschakeld wordt.

Wanneer men gebruik maakt van een aanwezigheidsmelder zal de verlichting alleen branden wanneer er iemand daadwerkelijk aanwezig is. Het maakt geen verschil of de persoon aan een bureau werkt of dat er veel (loop)bewegingen zijn. De sensoren zijn voor beide zeer geschikt.

Daglichtsensoren
Als er veel daglicht aanwezig is kan de verlichting worden voorzien van daglichtsensoren. Deze sensoren meten de lichtsterkte. Wanneer er meer daglicht het kantoor binnenkomt zal de verlichting automatisch dimmen of zelfs uitschakelen. Wanneer er weer minder daglicht binnenkomt zal de verlichting automatisch feller gaan branden. Op deze manier wordt er een constante lichtsterkte gerealiseerd.

Bedrijfshallen, werkplaatsen en magazijnen
Voor bedrijfshallen, werkplaatsen en magazijnen zijn er ook diverse oplossingen op het gebied van LED verlichting. Het is mogelijk om deze te voorzien van lichtlijnen. Deze zijn zeer snel te monteren en te koppelen. Met lichtlijnen blijft u flexibel omdat de armaturen op verschillende plaatsen te monteren zijn.

De LED verlichting is dimbaar zodat deze voorzien kan worden van aanwezigheidssensoren en daglichtsensoren.

Indien u meer informatie wenst of een advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken.
Tevens beschikken wij over verschillende demo's van de hierboven genoemde producten en andere producten. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Contactgegevens

Techcore Electrotechniek
Lijsenhof 37
5306 CE Brakel

info@techcore.nl
Tel: 0418-670412

Schuiven naar boven